vinnare i julkalendertävlingen

Vinnaren i julkalendertävlingen är nu utsedd. Vi vill tacka Er alla för fantastiska motiveringar, så kul att så många ville vara med och tävla! P.g.a det stora antalet motiveringar vi fick in, har vi valt att utse en vinnare av öppenträningskortet, samt två hederspris, som vinner ett presentkort á 100:- var.

GRATTIS till vinnarna:

Vinnare av öppenträningskortet: Marie Gustavsson: "När snön ligger vit över tunnlar och balans. Finns risk att man under träning kan skada sin svans. Då är det tur att man i Halmstad hundarena agility kan träna. För det är svårt att göra ute när man har slask upp till knäna."

Vinnare av presentkort á 100:-: Emelie Tuvesson: "Jag har varit i flera olika hundträningshallar, men Halmstad Hundarena slår dem alla! Helt klart den bästa hallen att träna i! För mig och mina hundar är det LYX att komma och träna hos er!"

Vinnare av presentkort á 100:-: Ann Spetz: "Att man kan träna inomhus i alla väder, och på sina nakna kineser slippa ha kläder :-)"

 
Etiketter: julkalender

Senaste inlägg

Nyhetsarkiv

Länkar

-